Skip to main content

"Warm on the inside, bright on the outside”

WIE BEN IK

Meer dan 20 jaar communicatie-ervaring binnen de cultuurwereld, het politieke veld en overheidsdiensten hebben mij geleerd: mik op het hart. Uiteraard hebben mooi klinkende principes zoals Stealing Thunder, What’s in it for me en Storytelling hun waarde meer dan bewezen maar als je echt de kiss-factor van je boodschap wil verhogen, mik dan op het hart van de ontvanger. Het doel van alle communicatie is uiteindelijk: mensen raken, hen voor heel even uit de ratrace van alledag doen stappen, hen doen dromen.

Vandaar de bedrijfsnaam: “Op een zonovergoten ochtend in augustus…”.

"Think like a wise man but communicate in the language of the people."

William Butler Yeats

OVER MIJ


I had the pleasure of working with Inge on a keynote speech presentation. She listened to my ideas and goals and helped me connect the relevant information to create an inspirational storyline. She also gave me valuable suggestions on how to improve my performance and engage the audience. I am very happy with the result, and I would highly recommend her services to anyone who needs a great speechwriter.

Farida Lamkanfi

De coachings met Inge verliepen telkens in een fijne en ontspannen sfeer. Ze vertrekt ook steeds eerst vanuit wie je bent en waar je zelf voor staat. Pas daarna krijg je op jouw maat de technieken aangeleerd. Daardoor hoef je tijdens debatten geen rolletje te spelen, maar vertrek je vanuit je eigen drijfveer en talenten. Zonder twijfel: een absolute aanrader!

Staf Aerts

Inge heeft een grote communicatieve feeling en een sterke intuïtie om de meest gepaste boodschappen te formuleren. Ze combineert het met de nodige creativiteit en vasthoudendheid om die boodschap zichtbaar te maken. Altijd heel graag met haar samengewerkt!

Wouter Van Besien

Ik leer zoveel van je bij.

Een baas

Niet alleen was je een heel fijne collega, ik heb ook heel veel aan jou gehad als mentor.

Mayada

Warm on the inside, bright on the outside

gedrukt op een thermosfles als afscheidsgeschenk van een team van medewerkers onder mijn hoede

Telkens als wij vast kwamen te zitten, kwam jij wel met een of andere creatieve oplossing aanzetten.

een opdrachtgever

Ik had veel angst om die speech te brengen, maar dankzij jou is het een van mijn mooiste werkervaringen ooit geworden.

Een politicus

Stralend van de positiviteit

een IT collega

Diepgravend, origineel, betrokken en enthousiasmerend. Als ik overspoeld raak door al mijn ideeën en nood heb aan inzicht en structuur, dan kan ik steeds bij Inge terecht.

Schrijfster Saskia De Coster

Inge laat niemand onbewogen, ze heeft impact, tilt de werking naar een hoger niveau.

Merlijn Erbuer – zakelijk leider Brussels stadstheater KVS

Voor mij is Inge een artiest, creator die de diepgang en kracht van de voorstelling mee in de communicatie weet te brengen.

theatermaker Junior Mthombeni

Ik heb het wonderlijke genoegen gehad een paar jaar te mogen samenwerken met Inge. Ze stuurde collegiaal en met groot en efficiënt leiderschap het communicatie team van KVS aan. Ze denkt voortdurend vooruit, ze leest de media als geen ander, is proactief, heeft een breed netwerk en was een ideale sparringpartner. Ze is - in één woord - een klasbak.

Michael De Cock - artistiek leider Brussels stadstheater KVS, schrijver, regisseur, filmmaker, …

Ik heb het geluk om Inge te mogen kennen in beide werelden die voor haar belangrijk zijn : haar vriendenkring en haar professionele leven. En of je haar nu tegenkomt op een zonovergoten ochtend in Augustus of een winterse avond in hartje Brussel, Inge staat steeds garant voor een heel oprechte ontmoeting . De passie waarmee ze haar onderwerp verdedigt combineert ze met een perfect luisterend oor en een oprechte interesse in haar gesprekspartner. Inge kan snel maar efficiënt de vinger op de wonde leggen, steeds met zeer veel respect voor de persoon die tegenover haar zit. Een fijne madam, een leuke collega en authentiek persoon.

Barbara Van Speybroeck - communicatiedirecteur Assuralia